»
S
I
D
E
B
A
R
«
Inte så händig
May 19th, 2014 by admin

Jag brukar alltid köpa saker från second hand, i alla fall i den utsträckning som jag kan och känner mig bekväm med det. Den första gången som jag gick in på en second hand och tänkte att jag skulle köpa kläder så blev jag alldeles förvirrad för det fanns så mycket. Nu kan jag dock inte gå in i en vanlig affär för jag känner att det är så mycket av samma sak. Jag blir liksom alldeles förstenad och det är så mycket som händer. Hur som helst så köper jag dock min belysning från elbutik. Där har jag bland annat köpt Led lampor som jag lyckast installerat helt själv. Jag tycker att det är väldigt häftigt att jag lyckades göra det själv för jag brukar inte vara så duktig på sådana där händiga saker. Hur som helst så gick det väldigt bra nu.


Leave a Reply